Icon Menu

Knjige

Štraseri

Priče iz ordinacije

Ovdje možete pogledati predgovore mojih dvaju knjiga, a one koje zanima više, knjige možete kupiti tako da ih naručite kliknuvši na link dolje.

Štraseri

Štraseri

Više od dvadeset i pet godina nakon rata odlučila sam s vama podijeliti svoju ratnu priču.

To nije priča o ratnim operacijama, borbama i naoružanju jer se u njih ne razumijem i nisu me zanimali ni tada ni sada.

Ovo je priča mlade liječnice koja je u međuvremenu sazrela i ostarjela, postala supruga i majka, a ostala domoljupka.

Sjećanja na Domovinski rat kojim smo dobili Državu s obzirom na broj poginulih, ranjenih i nesretnih ljudi, iako najradije da se nije ni dogodio, nosila sam sve ove godine...

Kažu da sve vrijedno ima svoju cijenu, a ovu je platila moja generacija, i ne samo moja!

Zbog svih ratom pogođenih ljudi, pogotovo onih kojih više nema odlučila sam svojoj djeci kao i svima vama ostaviti svoju priču kao obvezu čuvanja onoga što sam i ja na neki način pomogla stvoriti - slobodnu i samostalnu Hrvatsku.

Ako knjigu želite imati u svojoj biblioteci možete je naručiti ovdje po cijeni od 50 kn.

Priče iz ordinacije

Priče iz ordinacije

Čitatelju, znam da imaš obiteljskog liječnika kojemu možda znaš samo ime i prezime, kojeg zoveš kad ti trebaju neki medicinski “papiri“ uputnice ili recepti, a možda mu i vjeruješ pa dolaziš po savjet, pomoć ili lijek za dušu.

Najvjerojatnije ne razmišljaš o njemu kao o čovjeku i problemima s kojima se svakodnevno nosi.

Ja sam jedna od tih liječnika, mojih kolega kojima posvećujem ove Priče iz ordinacije, njima koji se svakodnevno nose najbolje što znaju, kao i ja, sa stotinjak ljudi, pacijenata, za razliku od npr. Velike Britanije gdje je to petnaestak osoba. Puno bola, tuge i teških životnih trenutaka nosimo na svojim leđima. Neki su čvršći od mene pa to čine lakše. Ja sam sve probleme nosila u svoj bračni krevet.

Onda je suprug rekao da je tisuću i sedamsto ljudi u istom krevetu prevelika gužva, pa sam ih stavila u ove priče i završila onako kako ja želim, jer je realitet najčešće bolniji od opisanog.

A poneka erotska priča isprika je suprugu za gužvu u krevetu.

Ako knjigu želite imati u svojoj biblioteci možete je naručiti ovdje po cijeni od 50 kn.