Icon Menu

Nedin plan

Nedin plan


Nedin plan

Dobar plan za zapošljavanje potreban je mnogima ovih dana. Bilo da je to pokušaj dobivanja prvog ili tek jednog u nizu poslova zbog sve češćih otkaza iz razno raznih razloga, a nekako najčešće zbog tehnološkog viška što god on značio. Donosim jednu od mogućih varijanti. Bila sam fascinirana ozbiljnošću i sveobuhvatnošću izrade tog plana i činilo mi se korisno podijeliti to s vama, naravno uz njezin pristanak.

Hvala Neda 🙂.

Ovako je to ona napravila

Nedin plan

Plan je uvijek dobrodošla stvar.

  1. Krajem rujna upisala sam izobrazbu za Dadilju. On line nastava petak i subota, očekivani završetak u siječnju. Zatim mjesec dana praktične nastave u vrtiću po njihovom rasporedu.

  2. Šaljem zamolbe za radna mjesta Asistent u nastavi i Pomoćni odgajatelj u vrtiću. Za asistenta sam imala tri razgovora i svi su protekli odlično, problem je što su to od reda dečki s poteškoćama u učenju i skloni agresiji pa me stave na čekanje za neko " nježnije" dijete, jer sam ja gracilna žena. U dvije škole sam na čekanju 🙂.

  3. Volontiram 6 godina pa imam dobre performanse i to mi ulijeva samopouzdanje pri razgovorima. Ukupno poslanih molbi u ovome smjeru imam cca 20.

  4. Na drugu stranu šaljem zamolbe za administrativnu granu djelatnosti. I njih sam poslala cca 30. Reakcije na razgovorima su vrlo ugodne i pozitivne. Imam dobar raspon djelovanja u dosadašnjem radu, u sklopu jedne prijave sam obavila i testiranja koja su se pokazala izvrsnima, njihov odgovor očekujem ovaj tjedan, očekivani početak rada je 16.11.

  5. Tako u petak idem u jednu firmu na pismeni test, isto administracija.

Još sam uvijek pod dojmom napisanih i poslanih zamolbi, sama sam ih svojevremeno poslala trideset i tri. Danas su još neka složenija vremena i možemo se s njima nositi dobrom organizacijom i pozitivnim stavom. Javite mi kako to vi radite, a ja ću vama javiti kako je Neda prošla. Do tada držimo joj svi zajedno palčeve.