Icon Menu

Kako se postaje preljubnica?

Kako se postaje preljubnica?


Kako se postaje preljubnica

Kako se postaje preljubnica?.

Imam nekoliko teorija, a za sve varijacije na temu molim vas uključite se i malo me prosvijetlite 🙂.

Znači žena nezadovoljna svojim partnerskim odnosom ne komentira to više s partnerom jer je umorna od pokušaja i razgovora u kojima je on ne čuje, ne razumije, ne doživljava i ne želi ništa mijenjati. Dosadno joj je, jer se ne osjeća privlačno kao žena, voljeno kao partnerica, ispunjeno kao osoba i počinje se dopisivati s nekim na FB-u.

Jesu li problemi počeli s prvom porukom?

Zašto to čini?

Tko je kriv?

Je li to moralno, a obećala je vjernost???

Vjerojatno svatko od vas ima još nekoliko pitanja, a možda neki imaju i sve odgovore, a ja iznosim svoju teoriju.

Ako ste partneri, a jedno od vas nije zadovoljno, oboje to morate rješavati, čak i ako si ti taj koji je zadovoljan rješavanje je vaš zajednički posao. Partneri to vrlo često ne shvate na vrijeme.

Znači partnerica tako loša, dosadna, debela, mršava, namrgođena … nekome je dobra, zabavna, ugodno popunjena baš kako on to voli, ili vitka kakvu je oduvijek sanjao, vesela i nasmiješena već u startu, a to još više postaje kroz bezazlene porukice koje se svaki dan razmjenjuju i nekoliko desetaka puta.

Zamisli situaciju u kojoj je kritizirana svakodnevno jer ne kuha dobro, nije sve očistila ili izglačala ili napisala zadaću s djecom jer gle bila je na drugom poslu i onda stiže poruka kako nekome nedostaje baš takva nesavršena kakva je!!!

I što se dalje događa?

Tko je kriv za nastalu situaciju?

Ona koja se dopisuje ili onaj tko joj ne daje razlog da se s nikime ne dopisuje?

Što je s moralom?

Je li moralno naći ljude koji u tebi bude dobro, ljepotu i radost ili moralizirati i uništavati duh svoje partnerice koja je navodno toliko loša da je ti ipak ne želiš ostaviti??? Valjda zato jer si plemeniti mazohista ili???

Situacija je složena, nikome u tom paru nije lako, ali ja još nisam upoznala ni muškarca ni ženu koji su istinski zadovoljni svojom vezom i „švrljaju“ sa strane. A vi?